Skip to content

Tarjoamme laadukkaan huolto- ja korjauspalvelun kaikille myymillemme koneille!

Käytössämme on laadukkaat nykyaikaiset korjaamot sekä huoltoautot joilla pääsemme tekemään korjauksia myös asiakkaan luokse. Lisäksi varusteluumme kuuluu kuljetusauto, jolla saamme rikkoontuneet koneet kuljetettua korjaamoille. Huollossa teemme myös asennuspalveluita erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.

>> Huolto- ja varaosapäivystys

Huoltamo

Huollamme ja korjaamme traktorit, maatalouskoneet ja kiinteistöhuollon koneet. Sen minkä myymme, me myös kasaamme, huollamme sekä tarvittaessa korjaamme.

Edustamiemme merkkien lisäksi huollamme yleisimmät traktori- ja työkonemerkit.

Huoltamoiltamme löytyy monipuolisesti erikoisosaamista mm. peltiöiden, mekaaniikan, sähkötöiden, hydrauliikan, vianetsinnä jne aloilta. Nuorekasta asentajakaartiamme yhdistää ajantasainen ammattitaito ja intohimo oman osa-alueen ongelmanratkaisuun sekä uusien haasteiden vastaanottamiseen.

Huoltoauto

Huoltoautoilla voimme käydä tekemässä huollot ja pienet korjaukset asiakkaalla. Pienemmät korjaustyöt ovat toisinaan kustannustehokkainta hoitaa asiakkaan luona ja onnistuvat vaikka pellolla!

Isommissa ja paljon vianetsintää vaativissa remonteissa on parasta kuljettaa rikkoontunut kone korjaamollemme, näin korjauksessa päästään hyödyntämän monipuolista osaamistamme sekä tehokkaimmat työkalut.