Skip to content
Laitteet kiinteistö-, yhteiskunta- ja tiehuoltoon

Valikoimastamme löytyy Grasshopper-suurteholeikkurit ammattikäyttöön. Kokemus on osoittanut, että Grasshopper suurteholeikkurit korvaa 2-3 rattikonetta! Kaikki Grasshopperit voi rekisteröidä tieliikennekäyttöön. Tehty teräksestä! Grasshopperit on tehty kestämään ja eikä sisällä muoviosia. Kiipeää hienosti myös mäkiin eikä jää pohjastaan kiinni. Grasshopperin ohjaus tapahtuu pelkästään sauvoista (ei erillisiä suunanvaihto/nopeuden valinta vipuja), joten kyseessä on sauvaohjattava suurteholeikkuri.

Haka-tekniikka

Osat hydrauliikka- ja pneumatiikka -järjestelmiin, voimansiirtoon ja laakerointiin

Meiltä laaja valikoima laadukkaita tuotteita hydrauliikka ja pneumatiikka järjestelmiin, voimansiirtoon ja laakerointiin sekä myös voiteluaineet, tekniset kemikaalit ja työkalut kaluston huoltoon ja asennuksiin.

 

Hydrauliikka- ja pneumatiikka-järjestelmien suunnittelu ja rakentaminen

Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset järjestelmät asiakkaan tarpeiden mukaan kaikkiin koneisiin. Asiakkaitamme ovat kunnossapitoalan toimijat, esim.

Työkalut ja välineet

Meiltä saat työkalut kaluston huoltoon ja asennuksiin ja työvälineet hitsauskoneista uppopumppuihin, imureista nosto- ja kuljetuslaitteisiin ja paljon muuta.