Skip to content

Rahoitus

Leasing/ Vuokraus

Leasing on kirjanpidon näkökulmasta helppo ja kevyt ratkaisu. Jokainen maksuerä on suoraan verotuksessa vähennettävää kulua – tasetta eivät rasita sen enempää kalusto kuin lainakaan. Vuokra-ajan päätyttyä asiakkaalla on kuitenkin aina mahdollisuus lunastaa kalusto omakseen kohtuulliseen hintaan – tai siirtyä hankkimaan päivitettyä kalustoa ilman vanhan myyntipaineita!

Miksi kannattaa valita leasing?

  • Edulliset kuukausi erät, saat uuden ja toimivan koneen käyttöön pienemmällä summalla kuukausittain. Tasasuuret kuukausierät helpottavat budjetointia.
  • Ei vaikuta nettovarallisuuteen, olet esim. investoinut navettaan tai suunnittelet investointia. Pankit seuraavat nettovarallisuutta isompien rakennushankkeiden rahoituksessa tarkasti.
  • 100% vähennys verotuksessa vuokrasta ja korosta. Hyödyt verotuksessa tulevat täysimääräisesti heti vähennyksiin.
  • Voidaan yhdistää myös huollot, näin maksat huolloista joka kuukausi tasaisesti ja varmista koneesi toimivuuden sekä jälleenmyyntiarvo säilyy hyvänä

» Laskuri

Osamaksu

Osamaksu on perinteinen ja käyttökelpoinen tapa hankkia kalustoa. Osamaksukaupassa kone siirtyy ostajan omaisuudeksi ja rahoitusosuus lainaksi kirjanpidossa. Osamaksu toimii rahoituksena muulta osin samoin kuin normaali pankkilaina, mutta osamaksussa vakuutena riittää ostettu traktori tai työkone näin ei tarvitse miettiä ja selvittää vakuuteen liittyviä asioita.

» Laskuri

Rahoitus pienempiin tarpeisiin

Tarjoamme pienempiin rahoitustarpeisiin helpon ja vaivattomasti avattavan rahoituspalvelun. Hakeminen on helppoa, täytä myyjän kanssa yhdessä hakemus ja saatte pikaluottopäätöksen. Enimmäis luotto jopa 25 000€, ei käsirahaa tai vakuuksia. Jatkuvasti käytössä oleva luotto jossa ei ole vuosimaksuja.

Rahoitusta voidaan käyttää esimerkiksi seuraavissa tarpeissa:

  • Traktoreiden ja koneiden huolto- sekä korjaus
  • Pienempien koneiden ja laitteiden ostoon, yksityiset asiakkaat esim. mökki traktorin hankinta
  • Työkalu- ja tarvike hankinnat

» Laskuri

 

 

» Yhteystiedot